Real: drágább, mint Messi! Ennyi az új szerzemény kivásárlási ára

Vágólapra másolva!
2019.01.08. 20:59
A Real Madrid labdarúgócsapatánál Neymar 222 millió eurós átigazolása óta semmit nem bíznak a véletlenre, és minden friss szerződésbe olyan kivásárlási árat írnak, amelyet garantáltan nem fizet ki egyetlen csapat sem. Így járt Brahim Díaz is…

Mint arról beszámoltunk, a Real Madrid megvásárolta a Manchester City spanyol középpályását, az angoloknál az egyik legnagyobb ígéretként számon tartott Brahim Díazt.a Real Madrid megvásárolta a Manchester City spanyol középpályását, az angoloknál az egyik legnagyobb ígéretként számon tartott Brahim Díazt.

Bár a hírek szerint a madridiak „csak” 15 millió eurót fizettek a 19 éves futballistáért, a spanyol fővárosban ennél jóval értékesebbnek gondolják a játékost.

A blancóknak egyértelműen nagy terveik vannak Díazzal, akinek az új szerződése 2025-ig szól, a kivásárlási ára pedig, mint kiderült, 750 millió euró.

A Real Madridnak nagy tervei vannak Díazzal (Fotó: AFP)
A Real Madridnak nagy tervei vannak Díazzal (Fotó: AFP)

Nem, nem elírás, tényleg 750 millió eurót kellene leraknia a jövendőbeli kérőnek, ha nem akar egyezkedni a Real Madriddal.

Ez több például, mint Lionel Messi kivásárlási ára, akiért „csak” 700 millió eurót kell letenni a Barcelona asztalára, ha valaki aktiválni akarja azt a bizonyos záradékot a megállapodásában.

A Real Madridnál az utóbbi időben egyáltalán nem ritka az indokolatlanul magas kivásárlási ár: Iscónak és Marco Asensiónak is 700 millió eurós összeg van a szerződésében megjelölve, Karim Benzemának pedig a hírek szerint 1 milliárd euró…

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik