Real: De Gea árával überelnék Buffon rekordját - sajtóhír

Vágólapra másolva!
2014.12.17. 09:56
null
A 24 éves De Gea posztján a világ egyik legjobbja, az MU ragaszkodása érthető (Fotó: Reuters)
Spanyol sajtóértesülések szerint a Real Madrid a nagyon komoly anyagi áldozattól sem riad vissza – ez amúgy sem jellemző a BL-címvédőre –, hogy megszerezze a Manchester United spanyol válogatott kapusát, David de Geát. Egyelőre összegről nem számoltak be, viszont utalás szinten elhangzott, hogy megdöntheti Gianluigi Buffon vételárát. A Juventus 2001-ben 51 millió eurót fizetett érte a Parmának, futballkapusért többet azóta sem fizettek. De talán majd most...

 

Érzi az MU is, hogy lépnie kell, ezért kiváló anyagi kondíciókkal bíró, módosított szerződéssel bírná maradásra a remek formában védő spanyol légióst, aki a csapattársak szerint hajlik az egyezségre. Jelenlegi szerződése 2016 nyarán jár le, az ötéves új szerződése időtartama alatt 36 millió fontot keresne.

Madridban Carlo Ancelotti a szezon előtt letette a voksát Iker Casillas mellett – Diego López Milánóig menekült, a vb egyik csodakapusa, Keylor Navas meg kispadozik –, de a kapuskérdés továbbra is aktuális az olasz trénernél. A hosszútávú megoldást pedig De Geában véli megtalálni, aki a spanyol válogatottban már szinte át is vette Casillas örökét.

De Gea értékét a transfermarkt.de 18 millió euróra teszi.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik