Real Madrid: Casillast leváltják, Manchesterből jön az utód?

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2014.10.13. 12:55
null
De Gea a válogatottban és a Real kapujában is leváltja Casillast? (Fotó: Reuters)
Angol sajtóhírek szerint a Real Madrid labdarúgócsapatánál továbbra sem elégedettek Iker Casillas teljesítményével, így szeretnének végre egy olyan kapust szerződtetni, aki biztos pontja lehet a blancók védelmének.

Az angolok szerint Iker Casillas képtelen újra megszilárdítani a helyét a madridi kezdőben, ráadásul Carlo Ancelotti mellett a vezetők sem elégedettek vele, így most eldöntötték, ideje becserkészni egy olyan kapust, aki stabil pontja lehet a királyiak védelmének.

A nyáron szerződtetett Keylor Navas remekül teljesít az edzéseken, de a blancók vezetősége még nem bízik a vb-n berobbanó Costa Rica-i kapusban, így vele inkább a padon számolnának a jövőben is.

Kell viszont egy igazi „egyes”, akit angol sajtóhírek szerint most meg is talált a Real Madrid: a beszámolók szerint a Manchester United spanyol kapusa, David de Gea pótolhatja Casillast.

Bár a Marca korábban arról írt, csak szerződése lejárta után, 2016-ban szerződtetné a spanyolt a Real, az angolok most arról írnak, hogy Casillas hullámzó teljesítménye miatt nem akarnak tovább várni, és egy 30 millió eurós ajánlattal legkésőbb a 2015-ös nyári átigazolási időszakban lecsapnak De Geára.

A spanyol kapust ma már a Premier League egyik legjobbjának tartják, a 2013–2014-es idényben egy bajnokit, egy FA-kupa és egy Ligakupa-meccset leszámítva mindig vele kezdődött a manchesteriek összeállítása, és összesen 20 találkozót hozott le kapott gól nélkül. A transfermarkt.de szerint a piaci értéke 18 millió euró körül mozog.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik