La Liga: kiderült, kinek üzent Messi a gólja után

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2017.03.05. 10:50
Az FC Barcelona Lionel Messi parádés játékának köszönhetően (két gól és két gólpassz) 5–0-ra kiütötte a Celta Vigo csapatát a spanyol labdarúgó-bajnokság 26. fordulójában. Az argentin klasszis az első gólja után egyértelműen üzent valakinek, ugyanis a füléhez tette a kezét úgy, mintha telefonálna. Természetesen azonnal beindult a spanyol sajtóban a találgatás... 

A múlt héten még azt feszegette a spanyol média, hogy Messi vajon miért nem ünnepelt, amikor győztes gólt szerzett a Leganés ellen? Most a Celta Vigo elleni gólöröme szolgáltatja a témát.Messi vajon miért nem ünnepelt, amikor győztes gólt szerzett a Leganés ellen? Most a Celta Vigo elleni gólöröme szolgáltatja a témát.

Mivel mostanában napirenden van az argentin klasszis hosszabbítása, azas.comfelteszi a kérdést: vajon a klub elnökének, Josep Maria Bartomeunak üzente, hogy várja a hívását az új ajánlatról?

Valószínűleg a válasz ennél sokkal egyszerűbb: Messi az unokaöccsének üzent, aki hiába hívta őt egész nap, a meccsre való készülés miatt nagybátyja nem tudta felvenni a telefont.

A találkozó után minden bizonnyal hosszabban el tudtak beszélgetni.

Az eset videón

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik