La Liga: James Madridban maradhat, csak épp nem a Realnál

T. I.T. I.
Vágólapra másolva!
2019.07.07. 19:15
null
James Madridban maradhat? (Fotó: AFP)
Az As kolumbiai forrásokra hivatkozva állítja: az Atlético Madrid is szívesen szerződtetné James Rodríguezt, a Real Madrid középpályását, aki a hírek szerint hajlana is a megállapodásra.

 

James nem kellett a Bayern Münchennek. A kolumbiai középpályásért 42 millió eurót kellett volna letennie a bajor alakulatnak, miután az két éven keresztül, kölcsönjátékosként futballozott a Bundesliga rekordbajnokánál.

Azóta csak egy dolog tűnik biztosnak a 27 éves futballista pályafutásával kapcsolatban: hogy nem marad „anyaklubjánál”, a Real Madridnál sem. Csakhogy ez nem feltétlen jelenti azt, hogy nem marad Madridban sem...

Az As a Gol Caracol című kolumbiai műsorra hivatkozva írja, hiába tűnt korábban befutónak a Napoli, James nem szívesen menne Olaszországba. Sőt, a futballista és ügynöke szándékosan lassították a tárgyalási folyamatot, annak érdekében, hogy az Atléticónál mérlegelhessék a lehetőséget, valóban kell-e nekik a korábban Portóban és Monacóban is megforduló játékos.

Az utolsó hátráltató tényező Antoine Griezmann lehet, pontosabban az, hogy a távozását már jó előre bejelentő francia csatár átigazolási díja mikor érkezik meg az Atleti számlájára. Amint ez megtörténik, a kolumbiaiak szerint Diego Simeonéék ajánlata is befut a Real Madridhoz.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik