Bayern: hivatalossá vált James Rodríguez távozása – kép

MTI MTIMTI MTI
Vágólapra másolva!
2019.06.05. 14:20
James Rodríguez két év után távozik a Bayern München labdarúgócsapatától.

A 27 éves kolumbiai légiós a Real Madrid kölcsönjátékosaként szerepelt az elmúlt két idényben a bajor együttesben, 67 tétmérkőzésen 15 gólt szerzett és 20 gólpasszt adott. A középpályás arra kérte a klub vezetőit, hogy kölcsönadási szerződésének lejártával ne érvényesítsék annak megvételi opcióját. Ugyanakkor a Bayern München vezetősége sem gondolt a közös folytatásra, mivel James nem találta meg a közös hangot Niko Kovac vezetőedzővel.A középpályás arra kérte a klub vezetőit, hogy kölcsönadási szerződésének lejártával ne érvényesítsék annak megvételi opcióját. Ugyanakkor a Bayern München vezetősége sem gondolt a közös folytatásra, mivel James nem találta meg a közös hangot Niko Kovac vezetőedzővel.

Ha a bajor klub véglegesen meg akarta volna tartani a futballistát, 42 millió eurót (13.5 milliárd forintot) kellett volna fizetnie a Real Madridnak.

A nemzetközi sportsajtó nem tartja valószínűnek, hogy a Real Madrid igényt tartana a visszatérő Jamesre, akire így újabb klubváltás vár. A hírek szerint a Juventus és a Napoli is érdeklődik iránta.



Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik