La Liga: 20 millióért vihető az Atleti és a Pool kiszemeltje

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2015.06.01. 06:18
Luciano Vietto, a spanyol élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban szereplő Villarreal gólvágója elismerte, hogy a szerződése 20 millió eurós kivásárlási záradékot tartalmaz, és alaposan átgondolná helyzetét, ha az Atlético Madrid kopogtatna az ajtón – írja az As.

„Ha egy olyan klub, mint az Atlético Madrid bejelentkezne, és kifizetné a kivásárlási áram, azt a családom és jómagam érdekében megfontolnám. Mindenki számára az lenne a legjobb, ha ajánlatot tennének, de jelenleg nem tárgyalunk, így meglátjuk, mi lesz – idézi Viettót az As. – Jelenleg csak a Villarrealra gondolok, ezt bizonyítja az is, hogy a hátsérülésem ellenére is eljöttem a csapattal Ausztráliába. Ennél a klubnál látom a jövőm, tudom, hogy ezt nem lehet száz százalékig biztosan kijelenteni, de a Villarrealra koncentrálok.”Viettót az As. – Jelenleg csak a Villarrealra gondolok, ezt bizonyítja az is, hogy a hátsérülésem ellenére is eljöttem a csapattal Ausztráliába. Ennél a klubnál látom a jövőm, tudom, hogy ezt nem lehet száz százalékig biztosan kijelenteni, de a Villarrealra koncentrálok.”

Vietto, aki iránt a Liverpool is érdeklődik, 2014 nyarán igazolt a Villarrealhoz az argentin Racingtól, szerződése 2019-ig tart. A 2014–2015-ös szezonban negyvennyolc mérkőzésen húsz gólt szerzett, és nyolc gólpasszt adott.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik