Képek: medence, házimozi – ebben a 11 milliós házban él Hazard

T. D.T. D.
Vágólapra másolva!
2019.08.16. 20:10
null
Megtalálta új lakóhelyét Eden Hazard (Fotó: AFP)
Természetesen azzal, hogy Eden Hazard a Chelsea-től a Real Madridhoz szerződött a nyáron, a játékosnak új lakóhelyet is kellett keresnie a spanyol főváros közelében. Nemrég meg is találta új otthonát a belga sztárfutballista!

 

A 28 éves játékos a Madridtól tíz kilométerre nyugatra elhelyezkedő Pozuelo de Alarcónban, a La Finca nevű luxusövezetben talált magának új lakóhelyet. 11 millió euróért vásárolta magának és családjának a házat, amelynek előző lakója sem volt ismeretlen személyiség: az ismert spanyol énekes és dalszerző, Alejandro Sanz vált meg ingatlanjától – írja a Marca a Semana nevű magazinra hivatkozva.

Miguel Torres építész Fekete Házként ismert alkotásában három nagyobb szoba és hat hálószoba található – az épület több mint 1600, a telek több mint 5000 négyzetméteres. Természetesen nem hiányoznak belőle a kényelmet, luxust szolgáló kiegészítők: medence, edzőterem, moziterem és teniszpálya is akad, az automatizálási és a sötétítési rendszerek pedig a legmodernebb technikával készültek.

A sérüléssel bajlódó Hazard többek között csapattársa, Karim Benzema, a Real-legenda Raúl, vagy éppen a sztárügynök Jorge Mendes közelébe költözött.

El Bernabéu on Twitter

#LoMásViral | Así es la mansión que Eden Hazard ha comprado a Alejandro Sanz por 11 millones de euros en Madrid https://t.co/h6xnoMGHg6


Vamos Hazard on Twitter

In Eden Hazard's €11 Million Madrid Mansion: * 6 Bed Rooms * Indoor Pool * Spa * Gym * Movie Theatre * Paddle Tennis Court


RMadridHome on Twitter

Eden Hazard's €11m mansion in Madrid



Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik