El Clásico: Piqué és Xavi elismeri, megérdemelten nyert a Real

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2014.10.25. 20:35
A Real Madrid 3–1-re legyőzte az FC Barcelonát hazai pályán a spanyol élvonalbeli labdarúgó-bajnokság 9. fordulójában, a tizenegyest összehozó vendégvédő és a veterán Xavi szerint is jogos volt a hazai siker.

„Nagyon jól rajtoltunk a mérkőzésen, kettő-nullára is vezethettünk volna – így Gerard Piqué. – Azért összességében a Madrid megérdemelte a győzelmet, hiszen jobb volt a második félidőben. A kezezésem? Csak véletlen volt. Luis Suárez végre pályára léphetett, kezdett is, így döntött az edzőnk. Nem is hiába, mert Suárez jól játszott.”Gerard Piqué. – Azért összességében a Madrid megérdemelte a győzelmet, hiszen jobb volt a második félidőben. A kezezésem? Csak véletlen volt. Luis Suárez végre pályára léphetett, kezdett is, így döntött az edzőnk. Nem is hiába, mert Suárez jól játszott.”

„Nem lehetsz nagylelkű a Bernabéu Stadionban, mert megfizeted az árát – így a második félidőben lecserélt Xavi. – Két különböző félidőt láthattak, és a másodikban nyert a Real Madrid. A második gól eldöntött mindent, ezután kedvükre kontrázhattak, és bizony nem is tették ezt rosszul. Ellenben az első félidőben megvoltak a lehetőségeink arra, hogy két góllal is vezessünk, de nem jártunk sikerrel. A Real ellen ezt nem engedheted meg magadnak. Az első játékrészben mi voltunk a jobbak, és megpróbáltunk dominálni a másodikban is. A Real imádja a kontrákat, és nem tudtuk megállítani a madridiakat. Az első félidőben még voltak gólszerzési lehetőségeink, de a pihenő után egyszerűen nem futballoztunk elég jól.”

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik