David Trezeguet a spanyol újoncnál folytatja

Vágólapra másolva!
2010.08.29. 08:34
null
Trezeguet Spanyolországban folytatja
Az Hércules hivatalosan is bejelentette, hogy megszerezte David Trezeguet-t. A spanyol újonc azután szerződtette a francia csatárt, hogy a játékos tíz év után elhagyta a Juventust.

Ahogy az várható volt, az Hérculesben folytatja pályafutását David Trezeguet. A 32 esztendős támadót a Real Zaragoza is szerette volna megszerezni, ám ő az újonc csapatot választotta.

A meglepő döntésben a hírek szerint hatalmas szerepet játszott, hogy Trezeguet felesége Alicantéban született.

A francia játékosnak egy év múlva járt volna le a szerződése a Juventusnál, ám a torinóiak a tegnapi napon felbontották vele a szerződést, így Trezeguet ingyen került az Hérculeshez.

A két évre aláíró játékos évente 1.5 millió eurót kap majd szolgálataiért a spanyol csapattól, ám az első esztendőben a Juve még további 3 millió euróval „egészíti ki” a csatár fizetését. (A Juventusnál 4.5 millió euró volt Trezeguet fizetése, és mivel egy évig még élt volna a szerződése, az Öreg Hölgy állja a különbözetet.)

A Juvéban tétmeccseken összesen 171 gólt szerző csatártól szépen búcsúztak a torinóiak.

„Évente átlagosan tizenhét gólt szerzett, ezt a teljesítményt nem kell kommentálni. Az ő és a Juventus története igazi love story volt, David örökre a Juventus szívében marad” – áll a Juventus közleményében.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik