Az Öreg Hölgy 10 év után szakított Trezeguet-vel

Vágólapra másolva!
2010.08.28. 19:32
null
Trezeguet távozását hivatalos honlapján jelentette be a Juventus (Fotó: juventus.com)
Címkék
A Juventus hivatalos honlapján bejelentette, hogy felbontotta a 32 éves francia David Trezeguet szerződését. A 10 év után távozó csatár a hírek szerint a spanyol élvonal újoncához, a Hérculeshez távozik.

„A Juventus bejelenti, hogy közös megegyezéssel szerződést bontott David Trezeguet-vel, akinek szerződtetését hamarosan bejelenti új klubja" – olvasható a torinói egylet hivatalos honlapján.

A Juventus hivatalos közleményében köszönetet mond a francia csatárnak az elmúlt tíz évben nyújtott teljesítményéért. A 32 éves futballista tíz év alatt 171 gólt lőtt a torinói csapat színeiben tétmeccsen.

„Évente 17 gólt szerzett átlagosan, ezt a teljesítményt nem kell kommentálni. Az ő és a Juventus története egy igazi love-story volt, David örökre a Juventus szívében marad" – fogalmaz a torinói klub érzelgős közleménye.

Trezeguet-t az elmúlt napokban több klubbal is hírbe hozták, de a legfrissebb információk szerint a spanyol újonc Hérculeshez szerződik. A Juve egy nappal azt követően jelentette be a szerződésbontást, hogy megegyezett Fabio Quagliarella kölcsönvételéről a Napolival.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik