Cruyff: Ha Messi pontosabb, nem sérül meg

Vágólapra másolva!
2010.09.20. 15:28
null
Messi dühös volt a brutális belépő után (Fotó: Action Images)
Tomás Ujfalusi, az Atlético Madrid védője bár a meccs után nem tudott bocsánatot kérni a dühös Lionel Messitől, ma Sergio Agüero telefonján keresztül megtette, majd nyilvánosan is elnézést kért csúnya belépőjéért. Johan Cruyff, a Barcelona korábbi klasszisa úgy véli, ha a katalánok eldöntik a találkozót, ekkor nem sérül meg az argentin játékos.

Tomás Ujfalusi, az Atlético Madrid cseh futballistája nyilvánosan kért bocsánatot Lionel Messitől, akinek tegnap sérülést okozott, és akivel nem tudott személyesen beszélni a Barcelona elleni meccs után.

„Szerencsétlen megmozdulás volt, sajnálom, hogy így alakult. Bízom benne, hogy hamar felépül. A labda egy kicsit elment, én meg megpróbáltam odaérni, aztán már nem tudtam megállni. Megpróbáltam bocsánatot kérni Messitől a meccs után, de túl ideges volt a történtek miatt" – mondta Ujfalusi.

„Ma küldtem neki egy üzenetet Kun telefonjáról, amelyben elnézést kértem tőle, és örülök, hogy nem tört el semmije, és csak két-három hétig nem játszhat. Nyugodt vagyok, mert nem akartam sérülést okozni neki. Ami történt, megtörtént. Sajnálom, de nem tudom megváltoztatni a dolgokat. Megértem, hogy az emberek foglalkoznak ezzel az esettel, mivel Messiről van szó, aki a legérdekesebb játékos, és mindenki másképp néz rá" – tette hozzá a cseh labdarúgó, aki az argentint tartja a világ legjobbjának, de úgy véli, nemcsak a legnagyobbakat, hanem mindenkit védenie kell a játékvezetőknek.

Johan Cruyff, a Barcelona korábbi kiválósága úgy véli, hogy Messi megúszhatta volna a sérülést, ha a katalán együttes eldönti az Atlético elleni mérkőzést.

„Ha Messi lezárja a találkozót, kihasználva számos helyzete valamelyikét, akkor valószínűleg nem hordágyon viszik le a Vicente Calderón Stadion gyepéről, és megússza Ujfalusi csúnya belépőjét. Ha a Barca nagyobb előnyben van a végén, akkor a hazaiak nem küzdöttek volna így. Ha Messi, Villa vagy Pedro betalált volna még egyszer, vagy De Gea nem véd olyan jól, akkor valószínűleg Messi nem sérül meg" – írta Cruyff az El Periódico napilapban vezetett heti jegyzetében.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik