Barca: titkos tárgyalás folyik az olasz klasszisról – sajtóhír

Vágólapra másolva!
2017.03.13. 15:09
A spanyol Don Balón információi szerint a La Ligában szereplő Barcelona a PSG elleni Bajnokok Ligája-mérkőzést megelőzően tárgyalóasztalhoz ült a Torino képviselőivel Andrea Belotti átigazolása kapcsán.

A 23 éves csatár decemberben 2021-ig érvényes új szerződést írt alá, a klub pedig megerősítette, hogy ebbe bekerült egy kivásárlási záradék is: a külföldi kérők csak 100 millió euróért vihetik Belottit. Ez azonban a jelek szerint nem zavarja a katalánokat, akik mindenképpen szeretnének csatárt igazolni a Lionel Messi, Luis Suárez, Neymar alkotta trió mellé. Bár jelenleg Paco Alcácer is a Barcelona keretének tagja, a klubnál állítólag nincsenek megelégedve a most zajló szezonban mindössze három gólnál járó futballistával, így nyugodt szívvel megválnának tőle.A 23 éves csatár decemberben 2021-ig érvényes új szerződést írt alá, a klub pedig megerősítette, hogy ebbe bekerült egy kivásárlási záradék is: a külföldi kérők csak 100 millió euróért vihetik Belottit. Ez azonban a jelek szerint nem zavarja a katalánokat, akik mindenképpen szeretnének csatárt igazolni a Lionel Messi, Luis Suárez, Neymar alkotta trió mellé. Bár jelenleg Paco Alcácer is a Barcelona keretének tagja, a klubnál állítólag nincsenek megelégedve a most zajló szezonban mindössze három gólnál járó futballistával, így nyugodt szívvel megválnának tőle.

A helyére kinézett Belotti egészen pazar formában játszik mostanság, rövid időn belül kétszer triplázott, és 22 találatával vezeti az olasz bajnokság góllövőlistáját. A Chelsea-vel és a Juventusszal is szóba hozott klasszis a hírek szerint szívesen szerződne a katalánokhoz, kérdés azonban, hogy a klub hajlandó lenne-e kifizetni a 100 millió eurós kivásárlási árat.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik