Juventus: Marotta szerint nincs szükségük az új sztárcsatárra

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2017.03.07. 10:26
null
Az Andrea Belotti-pletykákat csak a „vevő” és az „eladó” cáfolja (Fotó: AFP)
Az olasz élvonalbeli labdarúgó-bajnokságot (Serie A) vezető Juventus általános igazgatója, Beppe Marotta elmondása szerint nincs szükségük Andrea Belottira, a Torino elnöke szerint pedig a játékos 100 millió eurós kivásárlási ára amúgy is csak a külföldi klubokra érvényes.

 

A Torino 23 éves csatára fantasztikus formában futballozik, a szezonban 22 bajnoki gólnál jár, nagyszerű teljesítményének köszönhetően pedig Lionel Messi mögött a második helyen áll az Aranycipő-versenyben.

„Ennek megfelelően” számos élklubbal összeboronálták, így például a Juventusszal is, de Beppe Marotta cáfolta ezeket a híreket.

„Jó játékos, egy igazi gólvágó. A Torinónak korábban is volt ilyen játékosa, Ciro Immobile személyében, akinek nem sikerült bebizonyítania, hogy igazán kiváló csatár. Ettől még jó játékos, és sok sikert kívánunk neki is, ahogyan Belottinak is. Hogy követnénk-e? Szeretjük a jó futballt, és ő nagyszerűen játszik, de szuper támadósorunk van, amely garanciát jelent számunkra a következő évekre” – cáfolta a Belotti-pletykákat Marotta.

A 23 éves csatár decemberben 2021-ig érvényes új szerződést írt alá, a klub pedig megerősítette, hogy ebbe bekerült egy kivásárlási záradék is: a külföldi kérők 100 millió euróért vihetik Belottit. Ez viszont csak a külföldiekre érvényes.

„Belotti egy szerény srác, aki jól akar teljesíteni, és nagyon szeretne tanulni és fejlődni – mondta csapata klasszisáról Urbano Cairo. – Fontos, hogy nem csupán technikailag jó, de megfelelő morális értékekkel is rendelkezik. Úgy vélem, boldog nálunk, és nagyszerű kapcsolata van a szurkolókkal is.”

„A szerződésében szereplő 100 millió eurós kivásárlási ár csak külföldi vevők esetében érvényes, és csak akkor lép érvénybe, ha ő ezt szeretné”
– tette hozzá a klub elnöke.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik