Barcelona: Puyol a szezon végén távozik - hivatalos

Vágólapra másolva!
2014.03.04. 16:08
null
Puyol nagy érdeklődés közepette jelentette be a nagy döntést
Carles Puyol, a Barcelona rutinos labdarúgója kedden hivatalos sajtótájékoztató keretében bejelentette, hogy a szezon végén felbontja szerződését és távozik a klubtól. A 35 éves védő szerződése 2016 júniusában járt volna le a katalánoknál.

Carles Puyol kedd délutánra sajtótájékoztatót hívott össze, amelyen a csapattársak jelenlétében bejelentette, hogy a szezon végén elhagyja a Barcelonát.

SZAVAZÁS

Mi lesz a Barcelonát a nyáron elhagyó Carles Puyollal a szezon után?

KÖSZÖNJÜK, HOGY SZAVAZOTT!

„Azért hívtam össze a mai sajtótájékoztatót, hogy közöljem veletek: a szezon végén távozom a Barcelonától – kezdte Carles Puyol. – A klub tud a döntésemről. Persze nem azonnali hatállyal megyek, a szezonból hátralévő három hónapot még végigjátszom és mindent meg fogok tenni a csapatért. Belefáradtam a sok sérülésbe és a műtétekbe, felbontjuk a szerződésemet.”

A Barcelona-nevelés 1997 és 1999 között a katalánok B-csapatát erősítette, majd az 1999–2000-es szezontól az első kerethez tartozott. Puyol 593 mérkőzésen játszott a Barcelonában és 21 trófeát nyert a klubbal. Hatszoros spanyol bajnok, kétszeres Király-kupa-győztes, háromszoros Bajnokok Ligája-győztes és hatszoros spanyol Szuperkupa-győztes lett a katalánokkal.

GALÉRIA: Puyol, a mindhalálig culé és 18 trófeája a magasban

A 35 éves védő a spanyol válogatottban 100 alkalommal lépett pályára és három gólt szerzett. A nemzeti csapattal egyszeres Európa-bajnok és egyszeres világbajnok.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik