Barcelona: Piqué tudja, hogy nem ő a legjobb védő

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2014.07.31. 16:09
Gerard Piqué, a spanyol labdarúgó-válogatott és a Barcelona középhátvédje önkritikusan beszélt az elmúlt időszakban nyújtott teljesítményéről; szerinte jelenleg messze van attól, hogy a világ legjobb védőjének nevezzék.

„Nem hiszem, hogy jelenleg én vagyok a világ legjobb védője. Az elmúlt szezonban és a világbajnokságon egyaránt rosszul ment a játék. Ahhoz, hogy a Barcában futballozzak, a legjobb három között kell lennem, de úgy vélem, hogy Luis Enrique irányítása alatt ez újra lehetséges. Ha ezt nem gondolnám így, nem volnék itt” – nyilatkozta csütörtöki sajtótájékoztatóján a katalán hátvéd.

Piqué beszélt új társáról, a Valenciától érkező Jérémy Mathieu-ről is, akivel minden bizonnyal a védelem közepét fogja alkotni Barcelonában.

„Remekül illeszkedik a csapatba, ráadásul ismeri a spanyol bajnokságot, jól kiegészíthetjük majd egymást. Magas, mégis gyors, erős és kemény, mégis jól kezeli a labdát. Nagyon profi, ezért hasznos lesz a csapat számára” – mondta a 27 éves, világ- és Európa-bajnok védő.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik