Barcelona: Piqué nem akart játszani; az alelnök lemondott

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2017.10.01. 16:45
A spanyol Marca beszámolója szerint Gerard Piqué nem akart pályára lépni a Las Palmas elleni bajnoki mérkőzésen, tekintettel a Barcelonában kialakult helyzetre.

A spanyol lap beszámolója szerint az FC Barcelona öltözőjében nem volt teljes az egyetértés abban, hogy a csapatnak játszania kell. A játékosok többsége a meccs lejátszása mellett volt, ám többek között Gerard Piquének ellentétes volt a véleménye.

Közben a vezetőségben kialakult ellentéteket jelzi, hogy Carles Vilarrubí, a klub alelnöke lemondott. Az alelnök szerint el kellett volna halasztani a mérkőzést, nem pedig zárt kapuk mögött megrendezni azt – így azonnal beadta a lemondását.

„Később lesz időnk, hogy ezt megbeszéljük. Normális, hogy nem egyezik mindannyiunk véleménye” – kommentálta röviden Josep Maria Bartomeu, az FC Barcelona elnöke Vilarrubí döntését.

Mint ismert, a sport szempontjából is meghatározó referendumot tartanak vasárnap Katalóniában, a Barcelona székhelyű autonóm tartomány népszavazással szeretné elérni, hogy elszakadhasson Spanyolországtól. Sokáig az FC Barcelona–Las Palmas bajnoki sorsa is kérdéses volt, végül zárt kapuk mögött időben útjára indult a labda a Camp Nouban. Részletek itt!

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik