Barcelona: Logikus, hogy a távozásomról beszélnek - Pedro

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2015.04.01. 17:28
null
Pedro (balra) nem szeret a kispadon ücsörögni (Fotó: Reuters)
Pedro, a spanyol Primera Divisiónban szereplő Barcelona labdarúgója szerint teljesen normális, hogy jelenlegi helyzetében sok pletyka születik a távozásáról.

A Lionel Messi, Neymar, Luis Suárez trió mellett kevés játéklehetőséghez jutó támadót nemzetközi sajtóértesülések szerint a Chelsea, a Manchester United és az Inter is szerződtetné, Pedro pedig nem is lepődött meg rajta, hogy szóba hozták más klubokkal.

„Ha kevés lehetőséget kapsz, természetes, hogy úgy érzed, nem vagy elég fontos játékos a csapat számára – mondta Pedro. – Kevés meccsen lépek pályára, logikus, hogy a távozásomról beszélnek, nincs ebben semmi különös.”

„Senki sem szeret kimaradni a csapatból, a fontos meccseken pedig pláne nem, ez pedig nehéz helyzetet szül. Sok pletykát hallani, de én teljesen nyugodt vagyok, ugyanakkor egyértelmű, hogy nem könnyű nekem ez az egész. Egyelőre semmi sem dőlt el, szeretném, hogy jól fejezzük be a szezont, remélem, segíteni tudok a csapaton.”

A sport.es szerint megfelelő ajánlat esetén Pedro távozhat a gránátvörös-kékektől, a Marca azonban azt írja, az sem elképzelhetetlen, hogy a támadó más poszton segíti tovább együttesét, és Dani Alves pótlója lesz a következő szezonban.

Mint ismert, a katalánok leghamarabb 2016-ban igazolhatnak új játékost, miután a Nemzetközi Labdarúgó-szövetség (FIFA) 2014-ben két átigazolási időszakból kizárta őket, így Pedro távozása esetén nem tudnák kivel bővíteni a lehetőségeket csatárposzton.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik