Barca: megfelelő ajánlat esetén Xavi mellett Pedro is távozhat

Vágólapra másolva!
2015.03.31. 14:14
A spanyol Primera Divisiónban szereplő FC Barcelona labdarúgócsapatának múlt heti vezetőségi ülésén a klub gazdasági helyzete mellett szó esett Pedro Rodríguez és Xavi Hernández jelenlegi helyzetéről a csapatban.

Xavi a hétvégét Dohában az al-Szadd futballcsapatánál töltötte, ám azt még nem lehet tudni, hogy elfogadja-e a katari klub által kínált, éves rekordnak számító 13 millió eurós fizetési ajánlatot. A középpályáshoz hasonló helyzetben van Pedro, akit a sport.es szerint szintén elengedhet a klub.Xavi a hétvégét Dohában az al-Szadd futballcsapatánál töltötte, ám azt még nem lehet tudni, hogy elfogadja-e a katari klub által kínált, éves rekordnak számító 13 millió eurós fizetési ajánlatot. A középpályáshoz hasonló helyzetben van Pedro, akit a sport.es szerint szintén elengedhet a klub.

A Lionel Messi, Neymar, Luis Suárez trió mellett kevés játéklehetőséghez jutó támadót a Chelsea, a Manchester United és az Inter is szerződtetné, így a Barcelonának nem lesz könnyű megtartania, de megfelelő ajánlat esetén nem gördít akadályt elé a klub.

Mint ismert, a katalánok leghamarabb 2016-ban igazolhatnak új játékost, miután a Nemzetközi Labdarúgó-szövetség (FIFA) 2014-ben két átigazolási időszakból kizárta őket, így Pedro távozása esetén nem tudnák kivel bővíteni a lehetőségeket csatárposzton.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik