Barcelona: korábban Mourinhót és C. Ronaldót is beajánlották

Vágólapra másolva!
2013.01.22. 11:50
null
Joan Laporta felfedte néhány korábbi tárgyalását Mourinho és Ronaldo ügynökével (Fotó: Action Images – archív)
Joan Laporta, a spanyol élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban szereplő FC Barcelona korábbi elnöke elmondta, José Mourinhót és Cristiano Ronaldót is beajánlották neki, amikor ő volt a klub vezetője.
„Mourinho nagyszerű szakember, de nekünk ott volt Guardiola, aki készen állt, hogy az első csapat vezetője legyen. Mindig is egyértelmű volt számomra ez a döntés, és sportszakmai szempontból az egyik legjobb döntésem volt ez” – mondta Joan Laporta az Onda Cero rádió műsorában, aki elárulta, a portugál sztárügynök, Jorge Mendes – aki José Mourinho ügyeit is intézi – Cristiano Ronaldót is beajánlotta a katalánoknak, amikor még a Sporting játékosa volt.

„Mendes beajánlotta nekünk Cristiano Ronaldót, és olcsóbban hozta volna, mint amennyiért a United vitte, de akkor nem voltunk olyan anyagi helyzetben. Jorge nagyon felkészült ember, kiváló munkát végzett, és megérdemli azt a sikert, amit eddig elért.”

Mourinhót is Jorge Mendes ajánlotta be a Barcának: „Mendes felhívott, hogy megkérdezze, érdekelne-e minket Mourinho a kispadra, de azt válaszoltam neki, hogy Pep Guardiolát választottuk. Az ideális ember, aki a játékfilozófiát és taktikát folytatni tudta a klubnál Pep volt.”

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik