Barcelona: kilenc koronavírusteszt, egy pozitív lett

B. A.B. A.
Vágólapra másolva!
2020.08.12. 12:06
null
Az első csapat játékosai nem érintettek (Fotó: AFP)
Kedd délután egy kilenc játékosból – Pedri, Trincao, Matheus Fernandes, Jean-Clair Todibo, Moussa Wagué, Carles Alena, Rafinha, Juan Miranda, Oriol Busquets – álló csoportot teszteltek koronavírusra az FC Barcelonánál, és egyiküknél kimutatták a fertőzést – tudatta a klub a hivatalos oldalán.

 

Fontos megjegyezni, hogy a szóban forgó illető nem érintkezett az első csapat tagjaival, akik csütörtökön utaznak Lisszabonba, és egy nappal később megmérkőznek a Bayern Münchennel a Bajnokok Ligája negyeddöntőjében.

A katalánok közleménye szerint a játékosnak nincsenek tünetei, jó egészségnek örvend, és már karanténba vonult az otthonába. A klub jelentette az esetet az illetékes sport és egészségügyi hatóságoknak, emellett a futballistával kapcsolatba kerülő személyek PCR-teszten (ami azt mutatja ki, hogy a tesztelt személy jelenleg COVID–19 fertőzött-e) esnek át.

FRISSÍTÉS! Szerda délután kiderült, hogy a németországi kölcsönből visszatérő 20 éves francia középhátvéd, Jean-Clair Todibo kapta el a fertőzést.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik