nemzetisport.hu 2020.08.12 18:15 Frissítve: 2020.08.12 18:27

Barcelona: kiderült, hogy melyik játékos lett koronavírusos

Kiderült, hogy az FC Barcelona kedd délután megvizsgált kilenc labdarúgója közül kinél mutatott ki pozitív eredményt a koronavírusteszt: a németországi kölcsönből visszatérő 20 éves francia középhátvéd, Jean-Clair Todibo kapta el a fertőzést, amit az Instagram-oldalán meg is erősített, hozzátéve, hogy tünetmentes és jól érzi magát.

 

Fontos megjegyezni, hogy Todibo nem érintkezett az első csapat tagjaival, akik csütörtökön utaznak Lisszabonba, és egy nappal később megmérkőznek a Bayern Münchennel a Bajnokok Ligája negyeddöntőjében. Kedden csak az új igazolásokat, valamint a kölcsönből visszatért játékosokat (Pedri, Trincao, Matheus Fernandes, Jean-Clair Todibo, Moussa Wagué, Carles Alená, Rafinha, Juan Miranda, Oriol Busquets) tesztelték.

Ahogy az a katalánok szerda délelőtti közleményében olvasható, a klub jelentette Todibo esetét az illetékes sport- és egészségügyi hatóságoknak, emellett a futballistával kapcsolatba kerülő személyek PCR-teszten (ami azt mutatja ki, hogy a tesztelt személy jelenleg COVID–19 fertőzött-e) esnek át.


A Barcelona első keretének jelenlegi labdarúgói és a szakmai stáb tagjai közül mindenkinek negatív lett a legutóbbi koronavírustesztje, így a katalánok szinte teljes kerettel utazhatnak el csütörtökön Lisszabonba – csak a sérült Samuel Umtiti, valamint a szezon végeztével a Juventushoz szerződő Arthur hiányzik.

AZ FC BARCELONA LISSZABONBA UTAZÓ KERETE


2020.09.20 18:16:34

Spanyol labdarúgás BACSKAI JÁNOS

Nem parádézott a címvédő a Sociedad otthonában, a nagyobb helyzeteket a hazaiak alakították ki.

2020.09.12 00:20:05

Spanyol labdarúgás BACSKAI JÁNOS

INDUL A LA LIGA. Nem halad semerre az Atlético, a Valencia igen, de ennek nem örülhet. Melyik lesz most a meglepetéscsapat?

2020.09.11 12:05:21

Spanyol labdarúgás nemzetisport.hu

Húsz csapat, melyből a végén négyen a Bajnokok Ligájába jutnak, hárman pedig kiesnek.

2020.09.06 22:44:32

Spanyol labdarúgás BERTA MIHÁLY

ALAPVONAL. A személyes sorsa miatti düh vagy a végzet elfogadása, jelen állás szerint Lionel Messinek is ez a választási lehetősége.

2020.09.02 22:34:44

Spanyol labdarúgás CSINTA SAMU

ALAPVONAL. Ivan Rakitic: »Sosem felejtem el a pillanatot, amikor édesapám kinyitotta a dobozt. Majdnem elájultam a boldogságtól: két horvát válogatott futballmez volt benne. Abban ettünk, aludtunk, jártunk iskolába, nem akartuk levenni magunkról.«