Barcelona: helló, PSG, helló, MU, helló, pénz! - Alves mégis marad

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2015.04.28. 12:02
null
Dani Alves (alul) remekül érzi magát Neymarék körében <br />– újabb szezon(ok)ra lekötheti magát a Barcelonához <br />(Fotó: Action Images)
A legfrissebb spanyol értesülések szerint mégis meghosszabbítja szerződését a Barcelonával Dani Alves, a labdarúgóklub brazil jobbhátvédje.

A Cadena SER katalán rádióadó információi szerint ugyan a 31 éves védő a Paris Saint-Germaintől és a Manchester Unitedtól is kapott ajánlatot, ám Luis Enrique meggyőzte arról, hogy érdemes leülni és kidolgozni a folytatás részleteit.

Korábban Dinorah Santana, Dani Alves menedzsere, exfelesége úgy nyilatkozott, hogy a klub egy plusz egy plusz egy éves szerződéstervezetet tett a játékos elé, ami akkor hosszabbodott volna, ha szezononként a meccsek hatvan százalékán pályára lép, ám ezt a játékos vonakodott elfogadni. Igaz, Santana hozzátette, ha már kettő plusz egy éves kontraktust kínáltak volna, nem lett volna kérdés a folytatás.

A Cadena SER szerint ugyanakkor Alves végül személyes okok miatt úgy határozott, mégis Barcelonában képzeli el a jövőt. A brazil játékos az anyagi előnyök helyett végül a sportcélokat helyezte előtérbe, s döntését erősíti, hogy remekül érzi magát az öltözőben és értékeli a szakmai stáb megbecsülését, ráadásul imádja a várost, ahol két gyermeke is él.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik