Barca: nincs egyezség, Dani Alves a szezon végén távozik

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2015.04.09. 18:23
A spanyol élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban listavezető Barcelona jobbhátvédje, Daniel Alves nem fogadta el a katalánok szerződéshosszabbítási ajánlatát – mondta csütörtöki sajtótájékoztatóján Dinorah Santana, a játékos menedzsere.

A nemzetközi sportsajtóban hónapok óta téma Daniel Alves jövője. A 31 éves védő szerződése a szezon végén lejár a katalánoknál, így a jelenlegi állás szerint a nyáron ingyen távozhat.

A brazil játékos szívesen hosszabbítana, a Barcelona is tett lépéseket Alves megtartása érdekében, ám úgy tűnik, a tárgyalások során áthidalhatatlan akadályokba ütköztek a felek.

„Nincs egyezség a Barcelonával. Egy plusz egy plusz egy éves szerződéstervezetet kaptunk, melynek értelmében minden évben meghosszabbodott volna a szerződés, ha Dani a meccsek hatvan százalékában pályára lép, de ezt nem fogadtuk el. A Barcelona arról tájékoztatott minket, hogy ez volt az utolsó ajánlatuk, úgyhogy a tárgyalások megszakadtak. Alves szomorú, többet várt ennél. Ha a Barca kettő plusz egy éves szerződést ajánlana, igent mondanánk” – mondta Santana, aki elárulta, Luis Enrique a továbbiakban is számítana a játékos szolgálataira.

„A Paris Saint-Germaintől nem kaptunk ajánlatot. Két klub keresett meg minket, az egyik hároméves szerződést és aláírási pénzt garantál Daninak" – tette hozzá Alves volt felesége.

A brazil jobbhátvéd 2008 óta erősíti a Barcelonát, melynek játékosaként többek között négy spanyol bajnokságot, két Király-kupát, két Bajnokok Ligáját, két európai Szuperkupát és két klubvilágbajnokságot nyert.

Alves távozása esetén Martín Montoyára hárulhat kulcsszerep, aki a katalánok csütörtöki edzésén szenzációs megmozdulással vétette észre magát.

MONTOYA RÚGÓTECHNIKÁJA


 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik