Barcelona: Hazugság az egész! Hazugság minden… - Messi

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2015.01.12. 08:20
null
„Nem kellene sz.rral dobálózniuk, sohasem gondoltam a távozásra, nincs problémám az edzővel.” (Fotó: Reuters)
Lionel Messi, a spanyol Primera Divisiónban szereplő Barcelona támadója nem akarja elhagyni a katalánokat, valamint elmondta, az is hazugság, hogy összeveszett volna edzőjével, Luis Enriquével.

Az elmúlt hetekben a nemzetközi sajtóorgánumok rengeteget cikkeztek arról, hogy valami nincsen rendben a Barcelona és Lionel Messi között. Hatalmas veszekedésekről írtak, valamint arról, hogy az argentin csak a nyárig marad és a Chelsea-ben folytatja pályafutását – igaz, ezt José Mourinho cáfolta.

A támadó jövőjével kapcsolatban azonban többen is megszólaltak. Henk ten Cate szerint Messi csak azért van még a Barcánál, mert megígérte azt Tito Vilanovának, Gerardo Martino szerint pedig Messi bármikor kirúgathatta volna őt. Az argentin a Barcelona Atlético Madrid elleni győzelme után azt mondta, ezekből a történetekből semmi sem igaz.

„Nem követeltem semmit azért, hogy maradjak, mivel sohasem gondoltam a távozásra – mondta Messi a Barca Tv-nek. – Nem örülök neki, hogy azt a látszatot akarják kelteni, problémám van Luis Enriquével, miközben nincsen.”

„Most kell a leginkább egységesnek lennünk, de ettől még nem kellene sz.rral dobálózniuk… Mi csak szeretnénk sikeresek lenni. Volt, aki azt állította, az apám beszélt a Manchester Cityvel és a Chelsea-vel. Hazugság az egész! Hazugság minden…”

Messi megszólalt az Aranylabdával kapcsolatban is.

„Bárki nyeri meg, megérdemli. Akár Neuer, akár Cristiano, aki elképesztő éven van túl.”

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik