Chelsea: Messi kékbe öltözik? Mourinho világos választ adott

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2015.01.08. 12:27
null
„Messi: hat év! A Chelsea kész kifizetni a 200 millió fontos kivásárlási árat”
José Mourinho, a Chelsea menedzsere még karácsony másnapján adott egy hosszabb lélegzetvételű interjút a The Clare Balding Show-ban, amelynek egy pontján a riporter Lionel Messiről faggatta.

A Barcelonánál kialakult kisebb krízishelyzet (kizárás az átigazolásokból, Zubizarreta menesztése, feszültség az öltözőben, bojkott a FIFA-val szemben) hozományaként az elmúlt napokban a négyszeres aranylabdás argentint nem egyszer szóba hozták a Chelsea-vel. Főleg az angol sportsajtó lovagol előszeretettel a témán (jobbra a Daily Star sportrovatának csütörtöki címlapja látható).

José Mourinho – igaz, két héttel ezelőtt – azon a határozott véleményen volt, hogy ki van zárva Lionel Messi szerződtetése, de nem csak a Chelsea számára.

„Át akarja igazolni Messit?” – szólt a riporter kérdése.

„Nem. Nincs rá esélyünk. Követnünk kell a pénzügyi fair play szabályait, kereteit. Ezek ismeretében a Chelsea-nek jelen helyzetben nincs lehetősége arra, hogy egy ilyen kaliberű játékost szerződtessen, akinek ráadásul a fizetése is csillagászati – válaszolt a portugál menedzser, majd a következő kérdésnél hozzátette: – Fogalmam sincs, mennyiért lehetne megszerezni Messit, hiszen a Barcelonának esze ágában sincs megválni tőle. Ez még inkább megnehezíti azok dolgát, akik el akarják csábítani őt.”

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik