Barca: hatalmas veszekedés, ezért lett elege Messinek?

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2015.01.07. 09:23
null
A katalánok vezetőedzője hazugsággal vádolta az argentint, akinek ez volt az utolsó csepp… (Fotó: Reuters)
A sport.es részletes riportot közölt szerda reggel, amelyben a spanyolok leírják, miért romlott meg Luis Enrique, az FC Barcelona labdarúgócsapatának vezetőedzője és Lionel Messi viszonya.

Újabb részéhez ért a Messi-saga. Az argentin klasszis barcelonai évei során talán sosem aggódtak még ennyire a katalánok drukkerei, ugyanis a napokban nyilvánosságot látott hírek ismeretében először tűnik hihetőnek, hogy Messi elhagyja az FC Barcelonát.

A sport.es beszámolója szerint a játékos elégedetlensége Luis Enriquének „köszönhető”. A spanyolok állítják, az egész egy veszekedéssel indult, miután a Barca mestere hazugsággal vádolta a támadót, aki szerinte csak azért mondta, hogy fáj a hasa, hogy ne kelljen részt vennie a nyílt edzésen.

A Barcelona sztárja zokon vette a rágalmazást, és leordította edzőjét, majd pár perccel később már az egész öltöző zengett kettejük szópárbajától.

Ezt követően Luis Enrique meg akarta büntetni a „tiszteletlen” argentint, ám erről Iniesta és Xavi lebeszélte a vezetőedzőt, nehogy még rosszabb legyen a hangulat.

A hírek szerint a csapatkapitány és helyettese szerdán Messit is megpróbálja lenyugtatni, ám egyelőre úgy tűnik, amíg Luis Enrique ül a kispadon, nem lesz nyugalom Barcelonában.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik