Barcelona: fizetett a PSG Neymarért, a liga elutasította

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2017.08.03. 12:32
Újabb fordulatot vett Neymar átigazolási ügye: a PSG labdarúgócsapatának vezetői csütörtökön megérkeztek Spanyolországba, hogy véglegesítsék a Barcelona brazil csillagának szerződtetését, ám a spanyol labdarúgóliga nemet mondott.

Ahogy azt szerdán is megírtuk, a spanyol labdarúgóliga (La Liga) elnöke, Javier Tebas már jelezte, a pénzügyi fair play miatt nem fogja elfogadni a PSG 222 millió eurós vételi ajánlatát. A liga vezetője tartotta is magát a szavához: egybehangzó spanyol sajtóhírek szerint csütörtökön Madridban fogadta a párizsi klub elöljáróit, akik rendezni akarták a 222 millió eurós kivásárlási árat, de Javier Tebas nemet mondott erre.Ahogy azt szerdán is megírtuk, a spanyol labdarúgóliga (La Liga) elnöke, Javier Tebas már jelezte, a pénzügyi fair play miatt nem fogja elfogadni a PSG 222 millió eurós vételi ajánlatát. A liga vezetője tartotta is magát a szavához: egybehangzó spanyol sajtóhírek szerint csütörtökön Madridban fogadta a párizsi klub elöljáróit, akik rendezni akarták a 222 millió eurós kivásárlási árat, de Javier Tebas nemet mondott erre.

Neymar szerda délelőtt elköszönt a társaktól a katalánok edzésén, a Barcelona pedig bejelentette, hogy ha kifizetik a kivásárlási árát, távozhat. A PSG számára nem jelentene akadályt a 222 millió euró, de a La Liga szerint ezt a francia klub nem tudja kifizetni a pénzügyi fair play megszegése nélkül. Javier Tebas ligaelnök ráadásul úgy véli, a katari állam támogatja a párizsi alakulatot, ez pedig veszélyt jelent az európai futballra.

Barcelonában már megkezdték Neymar „eltávolítását", ám úgy tűnik, lesznek még fordulatok ebben az ügyben.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik