Barcelona: a Juve franciája elígérkezett, a FIFA közbeléphet

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2015.09.09. 22:58
A Chelsea augusztusi ajánlatát visszautasító Paul Pogba katalán sajtóhírek szerint megegyezett a Barcelona elnökével arról, hogy 2016 nyarán a Bajnokok Ligája címvédőjéhez szerződik.

A Mundo Deportivo úgy tudja, hogy a Josep María Bartomeu, a Barca elnöke és Pogba szándéknyilatkozatot tett arról, hogy jövő nyáron átköltözik a 22 éves francia játékos Barcelonába, és csatlakozik a spanyol bajnokhoz.

Az üzletet a Mundo Deportivo szerint elsősorban a FIFA hiúsíthatja meg, a szervezet ugyanis újabb vizsgálatot helyezett kilátásba a Barca ellen, mert az eddig vizsgált átigazolási kihágásokon felül további szabálytalanságokra derült fény a 18 éven aluli korosztálynál.

A Barcelonát a korábban bizonyított vétségei miatt télig ki zárták az átigazolási piacról, így a nyáron megszerzett Aleix Vidal, Arda Turan kettős csak télen mutatkozhat be a klubban.

Pogbáért 2012-ben csupán nevelési költséget fizetett a Juventus a Manchester Unitednak, augusztusban viszont a Chelsea már100 millió eurót ajánlott a torinóiaknál eddig 132 tétmeccsen 24 gólt szerző középpályásért. Az olasz La Gazzetta dello Sport szerint Pogba a Barca közeledése miatt mondhatott nemet a Chelsea évi 12 millió eurós szerződésajánlatára.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik