Barca: Ronaldinho is pályára lép a legendák el Clásicóján

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2017.04.20. 20:29
null
Ronaldinho hamarosan ismét magára húzza a gránátvörös-kék mezt (Fotó: AFP)
A spanyol Barcelona futballcsapata hivatalos honlapján jelentette be, hogy Ronaldinhóval a soraiban lép pályára a legendák csapata a Real Madrid ellen.

 

 

Bár a futballvilág már a vasárnapi Real Madrid–Barcelona spanyol bajnoki rangadó lázában ég, a hardcore rajongók már a jövő pénteket is igen várhatják, amikor is Libanon fővárosában, Bejrútban a két gárda legendáiból összeállított csapata mérkőzik meg egymással.

A katalán klub hivatalos honlapja közleményt adott ki a legendák el Clásicójával kapcsolatban, melyből kiderül: a Barca nagykövete, a korábbi aranylabdás Ronaldinho is pályára lép a találkozón.

Jose Mari Bakero vezetőedző 18 fős kerettel utazik a mérkőzésre, a brazil sztár mellett olyan labdarúgókkal, mint Gianluca Zambrotta, Eric Abidal, Gaizka Mendieta vagy éppen Edgar Davids. A királyi gárda részéről José Antonio Camacho sem panaszkodhat, ugyanis csapatában ott lesz többek közt Fernando Morientes és Roberto Carlos is.

A barcelonai legendák egyébként júniusban hazai közönség előtt is pályára lépnek: a Manchester United csapatát fogadják a Camp Nouban, mely mérkőzésnek szeptemberben visszavágója is lesz az Old Traffordon.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik