Barca: Messit szidó bejegyzés miatt faggatják az új játékost

T. D.T. D.
Vágólapra másolva!
2019.08.23. 09:20
null
Junior Firpo (jobbra) egy korábbi bejegyzése miatt magyarázkodhat (Fotó: AFP)
Kellemetlen tweet miatt faggatják az újságírók a Barcelona egyik nyári szerzeményét, Junior Firpót. A Betistől érkező balhátvéd 2012-ben, még 15 éves korában nem kertelt, amikor Lionel Messiről formált véleményt. Ez persze most, amikor már a Barca labdarúgója, okozhatna néhány kínos pillanatot.

 

Junior elismerte, hogy nem írt túlságosan szép dolgokat jelenlegi csapattársáról – többek között az édesanyját szidta nem éppen szalonképes kifejezésekkel, valamint megjegyezte, hogy valószínűleg simán eltörné a lábát.

Ennek fényében nem meglepő. hogy az első barcelonai edzések után a dominikai születésű futballistát arról faggatták, találkozott-e már Messivel.

„Persze, mindennap találkozunk az öltözőben. Tudom, hogy ezt a korábbi bejegyzéseim miatt kérdezi, de letudtuk. Nem akarok ebből nagy ügyet csinálni. Nem hiszem, hogy Leo egyáltalán tudott róla, én még csak egy gyerek voltam a Betis akadémiáján, nem gondolom, hogy érdekli” – fejtette ki álláspontját a témában Junior a Sportnak.

A Betisnél 2014 óta pallérozódó Junior Firpo érkezését augusztus elején jelentette be a Barcelona – a játékos még csak felkészülési mérkőzésen játszott új csapatában.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik