Barca: ismét megsérült a „porcelánlábú” védő; visszatér Umtiti

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2019.02.17. 19:44
A spanyol élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (La Liga) szereplő Barcelona bejelentette a keddi, Olympique Lyon elleni BL-mérkőzésre utazó keretét. A keretben nincs ott a rendkívül sérülékeny védő, Thomas Vermaelen, viszont bekerült a hosszú ideje térdsérüléssel bajlódó Samuel Umtiti.

Vermaelen a jobb vádlijában szenvedett izomsérülést a Valladolid elleni mérkőzésen, ezért nem került be a Lyon elleni keretbe. A belga védő pechszériája egészen elképesztő méreteket ölt: a katalán Sport összeszámolta, hogy a most 33 esztendős játékos 20 éves kora óta már 240 mérkőzést hagyott ki sérülései miatt – 104-et a Barcelonánál, 88-at az Arsenalnál, 17-et a Románál és 31-et az Ajaxnál.

Viszont ismét a csapattal tart Samuel Umtiti, aki egyrészt éppen a Lyontól érkezett 14 év után a Barcához 2016-ban, másrészt legutóbb 2018 novemberében játszott hónapok óta húzódó térdsérülése miatt.a Valladolid elleni mérkőzésen, ezért nem került be a Lyon elleni keretbe. A belga védő pechszériája egészen elképesztő méreteket ölt: a katalán Sport összeszámolta, hogy a most 33 esztendős játékos 20 éves kora óta már 240 mérkőzést hagyott ki sérülései miatt – 104-et a Barcelonánál, 88-at az Arsenalnál, 17-et a Románál és 31-et az Ajaxnál.

Viszont ismét a csapattal tart Samuel Umtiti, aki egyrészt éppen a Lyontól érkezett 14 év után a Barcához 2016-ban, másrészt legutóbb 2018 novemberében játszott hónapok óta húzódó térdsérülése miatt.

Ernesto Valverde döntésének értelmében Sergi Samper és Jean-Claire Todibo nem utazik a csapattal a négy sérült (Arthur, Rafinha, Jasper Cillessen és Vermaelen) mellett.

A Barcelona kedd este 21 órakor lép pályára a Lyon vendégeként a BL-nyolcaddöntő első mérkőzésén.

A BARCELONA LYON ELLENI KERETE
Kapusok: Marc-André ter Stegen, Jokin Ezkieta, Inaki Pena
Mezőnyjátékosok: Nelson Semedo, Gerard Piqué, Ivan Rakitic, Sergio Busquets, Philippe Coutinho, Luis Suárez, Lionel Messi, Ousmane Dembélé, Malcom, Clément Lenglet, Jeison Murillo, Jordi Alba, Kevin-Prince Boateng, Sergi Roberto, Arturo Vidal, Samuel Umtiti, Carles Alená, Moussa Wagué

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik