Barca: megdöbbentő kiszemelt, Angliából jön Pedro utódja?

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2015.09.08. 10:15
Angol lapértesülések szerint az FC Barcelona labdarúgócsapata váratlan transzferre készül, és az angol élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban szereplő Leicester City támadóját nézte ki a Chelsea-hez távozó Pedro helyére.

Mint ismert, a Manchester United által is hívott Pedro hosszas gondolkodás után a Chelsea-t választotta, és a 2015-ös átigazolási időszak hajrájában búcsút intett a Barcának.a Manchester United által is hívott Pedro hosszas gondolkodás után a Chelsea-t választotta, és a 2015-ös átigazolási időszak hajrájában búcsút intett a Barcának.

Bár a katalánok megszerezték az Atlético Madridtól Arda Turant, sajtóhírek szerint továbbra is keresnek egy futballistát, aki átveheti Pedro helyét a csapatnál.

A Daily Mail információi szerint döbbenetes üzletre készülnek a katalánok, és a Leicester City támadóját nézték ki.

A britek úgy tudják, a kiszemelt a 24 esztendős Rijad Mahrez.

Az algériai szélső a francia alsóbb osztálybeli Quimperben kezdte meg karrierjét, majd a Le Havre-hoz került, ahonnan 2014-ben igazolta át sajtóhírek szerint 500 ezer euróért a Leicester.

A Leicesternél Mahrez a legutóbbi idényben összesen 30 angol bajnokin lépett pályára, ezalatt négy gólt szerezett és három gólpasszt osztott ki. Most négy forduló után négy találatnál tart, holtversenyben vezeti a Premier League góllövőlistáját. Az algériai játékos piaci értékét a transfermarkt.de jelenleg 7 millió euróra becsüli.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik