T. D. 2019.07.12 22:33 Frissítve: 2019.07.13 01:06

Barca: így puhítják a szurkolókat Griezmann miatt? – videó

Mint ismert, a Barcelona labdarúgócsapata péntek délután bejelentette Antoine Griezmann szerződtetését. Ha visszamegyünk egy kicsit az időben, emlékezhetünk rá, hogy a francia egyszer már kikosarazta a katalánokat. Ám az átigazolás hivatalossá tétele után a katalánok úgy érezték, még egy kicsit puhítani kell a szurkolókat…

Néhány Barca-szurkoló bizalmáért valószínűleg még meg kell dolgoznia Griezmann-nak (Fotó: AFP)


A szóban forgó kikosarazásról: Antoine Griezmann hosszas hercehurca után 2018 nyarán egy előre felvett videóban jelentette be, hogy a Barca hívó szava ellenére marad az Atlético Madridnál. Akkor nagyon sokan támadták a játékost, mondván: ekkora hajcihő után már nem is bánják, hogy nem ölti magára a Barcelona mezét.


Antoine Griezmann a Barcelonában folytatja pályafutását! – HIVATALOS

Ám Madridban a 2018–2019-es idényben nem úgy alakultak a dolgok, ahogyan Griezmann remélte. Jó barátja, Diego Godín is távozott, a Barcelona pedig 2019-ben sem tett le a megszerzéséről – az ügy végére pénteken került pont, amikor a gránátvörös-kékek hivatalosan is bejelentették az érkezését.

Igen ám, de Barcelonában úgy gondolhatták, kell még egy kis „promó” az új szerzeménynek a múltban történtek miatt, illetve azért is, mert korábban a spanyol sajtóban olyanokat lehetett olvasni, hogy a játékosok sem látnák szívesen, ahogyan a korábbi elnök, Joan Laporta is inkább ellene érvelt. Így néhány órával a bejelentés után kitettek egy videót, melyben Griezmann a második lehetőségekről beszél.

„Gyermekként édesapám megtanított arra, hogy a vonatok nem csupán egyszer jönnek el mellettünk.
Itt az ideje, hogy nekiveselkedjünk a kihívásoknak egy új helyen. Végül az útjaink keresztezik egymást. Teljes elkötelezettséggel fogok harcolni a Barca színeiért. Eljött a mi időnk, ez a mi utunk”
– mondja Griezmann a videóban, amelyhez a katalánok a közösségi médiában csak annyit tettek hozzá: „Az élet a második lehetőségekről szól.”

FC Barcelona on Twitter

Life is all about second chances. https://t.co/5ArFiaP2htGriezmann szombaton este érkezik meg Barcelonába, már ekkor készül majd róla néhány fotó a klub hivatalos boltjában. Hivatalos bemutatása viszont csak vasárnap várható, ám a Camp Nou karbantartása miatt csak a lelátókon fotózkodik majd a játékos, mielőtt sajtótájékoztató keretein belül bemutatkozna.  
2019.08.17 13:22:02

Spanyol labdarúgás T. D.

Zinédine Zidane csapata biztos győzelemmel kezdte meg a La Liga 2019–2020-as kiírását.

2019.08.16 20:41:49

Spanyol labdarúgás BACSKAI JÁNOS

Messi után Suárez is lesérült a katalánoknál; a csereként beállt 38 éves ék első labdaérintéséből a kapuba ollózott.

2019.08.16 15:20:02

Spanyol labdarúgás BACSKAI JÁNOS

Nem a kisemberek klubja már az Atlético. A Sevilla, a Betis és a Valencia is nagybevásárlással készült.

2019.07.31 21:17:42

Spanyol labdarúgás THURY GÁBOR

NS-VÉLEMÉNY. A szponzor neve a Camp Nou elnevezés mellé kerülne.