Barca: az öltözőben megvétózták Griezmann érkezését?

Vágólapra másolva!
2019.05.21. 11:16
null
Ha a Barcánál tényleg nem örülnének Griezmann-nak, vajon hol folytatja a Madridból távozó francia? (Fotó: AFP)
Az FC Barcelona öltözőjében megvétózták az Atlético Madridtól távozó Antoine Griezmann érkezését – állítja a barcelonai Sport. A lap szerint a játékosok egyáltalán nem látnák szívesen a csapatnál a francia támadót.

 

Mint ismert, 2018 nyarán is szóba került már a játékos klubváltása, tulajdonképpen az volt a kérdés, hogy a Barcelonához igazol-e, vagy marad Madridban. Egy 45 perces tévéműsor keretein belül akkor végül bejelentette, hogy a maradás mellett döntött.

A Sport szerint pontosan ez a cselekedet szúrja a gránátvörös-kékek játékosainak szemét, akik úgy érezték, a hosszú ideig elhúzódó hercehurca során Griezmann csalódást okozott nekik, és cserben hagyta őket. A futballisták már jelezték is álláspontjukat Josep Maria Bartomeu elnöknek.

Nem ez az első negatív vélemény a 28 éves támadó esetleges Barcelonába szerződésével kapcsolatban: korábban a Barca exelnöke, Joan Laporta is kijelentette: „A szurkolók nem akarják Griezmannt, és az ára is túlzó.”

Miután Griezmann és az Atlético Madrid május közepén bejelentette, hogy a francia távozik, szinte mindenki biztosra vette, hogy a játékos Barcelonában folytatja pályafutását – bár a PSG érdeklődéséről is lehetett hallani, de utóbb kiderült, ez az út nem járható a párizsiaknak.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik