HIRDETÉS
HIRDETÉS
nemzetisport.hu 2018.06.14 21:54 Frissítve: 2018.06.14 22:47

Atlético: Antoine Griezmann bejelentette, hol folytatja!

A spanyol első osztályú labdarúgó-bajnokságban (La Liga) szereplő Atlético Madrid támadója, Antoine Griezmann bejelentette, marad a „matracosok” játékosa.

HIRDETÉS
Antoine Griezmann marad az Atlético futballistája (Fotó: AFP)


Mint ismert, a francia játékos csütörtök kora délután jelezte, 21.15-kor várható a bejelentés arról, hogy hosszabbít-e az Atlético Madriddal, vagy elfogadja az őt hosszú ideje ostromló Barcelona ajánlatát.

Az említett időpontban azonban még nem hallhattuk a döntést, hanem egy körülbelül háromnegyed órás tévéműsor kezdődött, amelyben többek között a kedvese felsorakoztatta az érveket mind egyik, mind másik oldalon.

Griezmann a legváratlanabb helyzetekbe csöppent az előre felvett film során: talán a leginkább megdöbbentő rész az volt, amikor egy lovat simogatott, egy másik részletben a Fortnite-tal játszott, és olyan is volt, amikor csöndben pattogatott kukoricát majszolt. A szüleihez pedig egy magángépen utazott el, hogy megnézzék az Atlético Madrid Alavés elleni mérkőzését.

A szurkolók egy része nagyon szimpatizált ezzel a bejelentési módszerrel, más rajongók viszont azt hangoztatták, ilyen hercehurca után már egyáltalán nem érdekli őket Griezmann.

A hosszas gondolkodás után egyre több jel utalt arra, hogy a francia válogatott játékos marad jelenlegi klubjánál: a futballista Atlético Madrid feliratú labdát rugdosott, illetve az Európa-liga döntője és a Diego Simeonével való beszélgetés is szóba került.

Végül egyetlen kérdést tettek fel neki: „Hogy döntöttél?”
Griezmann csak ennyit mondott: „Úgy döntöttem, maradok.”

 


  

HIRDETÉS

A Nemzeti Sport digitális formában - az e-újságért kattintson ide!

HIRDETÉS
2018.06.08 22:29:33

Spanyol labdarúgás SMAHULYA ÁDÁM

ALAPVONAL. Mindez David Beckhammel kezdődött, ő volt a sztársportolók első, tökéletesen megmintázott példánya, aki nemcsak a sport-, hanem a bulvárlapokban is állandóan helyet kapott.

2018.05.31 23:51:59

Spanyol labdarúgás nemzetisport.hu

NS-VÉLEMÉNY. Sir Alex Ferguson, José Mourinho és Josep Guardiola edzőként kétszer nyert BL-t. Ő 2016 januárja óta háromszor…

2018.05.30 23:46:49

Spanyol labdarúgás IGLÓI-NAGY ISTVÁN

ALAPVONAL. Természetesen nincs naprakész információm arról, hogy manapság milyen a viszony Egyiptom és Spanyolország között, de talán nem is kell attól tartani, hogy valódi háborúba keveredne egymással a Földközi-tenger ellentétes partján elterülő két ország.

2018.05.30 21:50:09

Spanyol labdarúgás nemzetisport.hu

A korábbi csapattárs, Marc Bartra az elsők között gratulált az ifjú házasoknak.

2018.05.22 22:49:49

Spanyol labdarúgás MURÁNYI DOMONKOS

LA LIGA-VISSZAPILLANTÓ. Iniesta és Torres elbúcsúzott, Messi aranycipős, na de melyik a fontosabb: a BL vagy a bajnoki cím?

HIRDETÉS
HIRDETÉS