Atlético: Antoine Griezmann bejelentette, hol folytatja!

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2018.06.14. 21:54
null
Antoine Griezmann marad az Atlético futballistája (Fotó: AFP)
A spanyol első osztályú labdarúgó-bajnokságban (La Liga) szereplő Atlético Madrid támadója, Antoine Griezmann bejelentette, marad a „matracosok” játékosa.


Mint ismert, a francia játékos csütörtök kora délután jelezte, 21.15-kor várható a bejelentés arról, hogy hosszabbít-e az Atlético Madriddal, vagy elfogadja az őt hosszú ideje ostromló Barcelona ajánlatát.

Az említett időpontban azonban még nem hallhattuk a döntést, hanem egy körülbelül háromnegyed órás tévéműsor kezdődött, amelyben többek között a kedvese felsorakoztatta az érveket mind egyik, mind másik oldalon.

Griezmann a legváratlanabb helyzetekbe csöppent az előre felvett film során: talán a leginkább megdöbbentő rész az volt, amikor egy lovat simogatott, egy másik részletben a Fortnite-tal játszott, és olyan is volt, amikor csöndben pattogatott kukoricát majszolt. A szüleihez pedig egy magángépen utazott el, hogy megnézzék az Atlético Madrid Alavés elleni mérkőzését.

A szurkolók egy része nagyon szimpatizált ezzel a bejelentési módszerrel, más rajongók viszont azt hangoztatták, ilyen hercehurca után már egyáltalán nem érdekli őket Griezmann.

A hosszas gondolkodás után egyre több jel utalt arra, hogy a francia válogatott játékos marad jelenlegi klubjánál: a futballista Atlético Madrid feliratú labdát rugdosott, illetve az Európa-liga döntője és a Diego Simeonével való beszélgetés is szóba került.

Végül egyetlen kérdést tettek fel neki: „Hogy döntöttél?”
Griezmann csak ennyit mondott: „Úgy döntöttem, maradok.”





 


 



 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik