Barca: Dembélét vagy Coutinhót sem sajnálnák odaadni a PSG-nek?

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2019.06.26. 11:35
null
Neymar visszatérése valaki távozását jelenti? (Fotó: AFP)
Gyakorlatilag nincs olyan nap, amikor valamelyik sajtótermékben ne jelenne meg cikk arról, hogy Neymart milyen üzleti konstrukció keretében szerzi meg az FC Barcelona. Brazíliai sajtóértesülések szerint a Barca jelentős pénzösszeg mellett akár valamelyik sztárját is hajlandó lenne odaadni a PSG-nek a brazil labdarúgóért.

 

Mint megírtuk, a katalán Sport jelentése szerint Neymar megállapodott az FC Barcelonával,így a klubnak már csak a Paris Saint-Germainnel kell dűlőre jutnia, hogy Neymar visszatérhessen Spanyolországba.

A brazil O Globo ennek kapcsán most arról ír, hogy a Barca pénz mellett játékost is adna a párizsi csapatnak. A lap úgy tudja, 100 millió euró mellett négy játékos neve került szóba: a 2017-es érkezése óta rendre problémás Ousmane Dembéléé, a nem túl jó idényt záró Philippe Coutinhóé, illetve Samuel Umtitié és Ivan Rakiticé.

Noha azt nem tudni, hogy a két klub álláspontja milyen közel van, az O Globo szerint az illetékesek optimisták, s vélhetően hamarosan sikerül dűlőre jutniuk.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik