Barca: „Szerencsések, hogy Messi megsérült”

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2015.11.23. 18:39
Fabio Capello olasz edzőlegenda – aki legutóbb az orosz labdarúgó-válogatottat irányította – szerint jól jött a La Ligában szereplő Barcelonának, hogy megsérült klasszis támadója, az argentin Lionel Messi.

„A Barca szerencsés, hogy megsérült Messi, máskülönben nem emelkedhetett volna ki Neymar és Luis Suárez a csapatból. Rengeteget fejlődtek és hosszú utat tettek meg. Ezelőtt minden Messiről szólt” – nyilatkozta a szombati, Barcelona sikerét hozó el Clásico után Fabio Capello, aki pályafutása során kétszer volt a Real Madrid vezetőedzője.a szombati, Barcelona sikerét hozó el Clásico után Fabio Capello, aki pályafutása során kétszer volt a Real Madrid vezetőedzője.

Capello Luis Enriquével, a gránátvörös-kékek vezetőedzőjével kapcsolatosan elmondta, a 45 esztendős tréner hibázott, amikor az el Clásico 57. percében becserélte a térdsérüléséből visszatérő Lionel Messit.

„Olyan játékosokat erőltetett, akiknek nem pont a mostani lett volna a legjobb pillanat erre. Vegyük példának Messit, akit Luis Enrique becserélt, ám onnantól rosszabb lett a csapat. Ki kellene használni azt, aki jó formában van, aki jobban illik egy ilyen mérkőzésre.”

Capello kiemelte a brazil Neymart, aki a szakember szerint nagyon sokat változott az utóbbi időben.

„Még sosem láttam Neymart így futni. A válogatottban tizenöt métereket tesz meg, de itt ötvenet is végigsprintel. Ez nagy különbség.”

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik