Barca: 130 millió eurót adnának a három középpályásért

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2015.07.02. 18:37
null
Paul Pogba megszerzéséért nagy erőket mozgósít a Barcelona (Fotó: Reuters)
Spanyol sajtóértesülések szerint a Barcelona labdarúgócsapata 130 millió eurót szán három kiszemelt középpályása, Paul Pogba, Arda Turan és Gerson megvásárlására.

 

A katalánok a Juventust erősítő Paul Pogba szerződtetésére 80 millió eurót fordítanának, bár Giuseppe Marotta, a torinói klub sportigazgatója szerdán elmondta, a francia válogatott játékos nem eladó, a Barcelona első ajánlatát már vissza is utasították. A BL-győztes, spanyol bajnok, Király-kupa-győztes alakulatnak tehát emelnie kell a tétet, ha szeretné soraiban tudni Pogbát.

Az Atlético Madrid alkalmazásában álló Arda Turanért a Barcelona 35 millió eurót sem sajnálna. A Marca értesülései szerint a felek már meg is állapodtak a vételárban, ám nem sokkal később a török játékos ügynöke elmondta, nem is lépett kapcsolatba a katalánok képviselőivel.

A Barcelonát jelenleg ideiglenes elnökség irányítja, amely állítólag egyetlen transzfert sem szeretne nyélbe ütni, rábízná azt a következő elnökre. A spanyol sajtóban felröppenő hírek szerint az elnökválasztásig a felek nem véglegesítik Arda klubváltását, akkor sem, ha megegyeznek az átigazolási díjban.

A Barcelona harmadik kiszemeltje Gerson, a Fluminense tizennyolc éves támadó középpályása. A brazil korosztályos válogatott futballistáért – aki a 2015-ös országos bajnokságban kilenc forduló után egy gólpassznál jár – tizenöt millió eurót fizetne a gránátvörös-kék együttes.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik