Barcelona: megegyeztek az Atléticóval Ardáról – sajtóhír

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2015.07.01. 20:42
A Marca értesülései szerint a Barcelona és az Atlético egyezségre jutott Arda Turan átigazolásáról. A spanyol bajnok és BL-győztes 35 millió eurót fizet a török középpályásért, aki többek között azért szeretne távozni a madridiaktól, mert Diego Simeone játékrendszerében túl sok védőmunkát kap.

Előbb Arda Turan ügynöke, majd maga a játékos közölte az Atlético vezetőségével, hogy távozna, miközben Barcelonából olyan hírek szivárogtak ki, hogy Luis Enrique szeretné megszerezni a 28 éves támadó középpályást.Luis Enrique szeretné megszerezni a 28 éves támadó középpályást.

Az Atlético a török szerződésébe 41 millió eurós kivásárlási árat rögzített, de a Marca szerint ezt a Barca sikeresen lealkudta.

A tárgyalásairól a Twitteren is írogató Arda iránt a Manchester United és a Chelsea is érdeklődött, de Barcelonában kapja a legkevesebb védőmunkát. A Barcelona másik nyári szerzeményéhez, a Sevillától szerződtetett Aleix Vidalhoz hasonlóan Arda csak 2016 januárjában léphet pályára a Barcában, amely a FIFA tilalma miatt hivatalosan nem szerződtethet addig játékost.

Arda Turan ezzel a videóval búcsúzott el az Atletico szurkolóitól

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik