Összeállt az MSN és a BBC, megvannak a Barca–Real kezdői! – az el Clásico felvezetése

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2015.03.22. 15:59
Ma 21 órakor kezdődik az el Clásico, az FC Barcelona és a Real Madrid csúcsrangadója a Camp Nouban a spanyol élvonalbeli labdarúgó-bajnokság 28. fordulójában. Spanyolországban már minden figyelem a katalán városra összpontosul. Ne maradjon le Ön sem! Kövesse nyomon a találkozó előtti órák eseményeit folyamatosan frissülő cikkünkben! Élő, szöveges tudósítás a meccsről itt!

20.40 Élő, élő, élő! Köszönjük a figyelmüket, innentől kezdve kövessék figyelemmel élő, szöveges tudósításunkat a mérkőzésről!20.40 Élő, élő, élő! Köszönjük a figyelmüket, innentől kezdve kövessék figyelemmel élő, szöveges tudósításunkat a mérkőzésről!

20.06 Megvannak a kezdőcsapatok! Nincs meglepetés, bombaerős csapatok kezdenek. Sergio Busquets egyelőre csak a padra került.

SPANYOLORSZÁG, PRIMERA DIVISIÓN
28. FORDULÓ

BARCELONA–REAL MADRID – élőben az NSO-n!
Camp Nou. V:
Antonio Mateu Lahoz
A KEZDŐCSAPATOK
Barcelona: Bravo – Alves, Piqué, Mathieu, Jordi Alba – Rakitic, Mascherano, Iniesta – Messi, Suárez, Neymar. Vezetőedző: Luis Enrique
Kispad: Ter Stegen, Montoya, Bartra, Adriano, Busquets, Xavi, Rafinha, S. Roberto, Pedro.
Real Madrid: Casillas – Carvajal, Pepe, Ramos, Marcelo – Modric, Kroos, Isco – Bale, Benzema, Cristiano Ronaldo. Vezetőedző: Carlo Ancelotti
Kispad: Keylor Navas, Varane, Arbeloa, Illarramendi, Lucas Silva, Jesé, Chicharito.

19.44 Neymar-style 2. A piros öltönyhöz és szemüveghez pedig mi más, mint hófehér magasszárú cipő illik.

19.38 Neymar-style. A brazil csatár ezúttal is stílusosan, extravagáns öltözetben érkezett meg a meccsre.

Neymar ebben a szerelésben érkezett a meccsre
Neymar ebben a szerelésben érkezett a meccsre

19.31 C. Ronaldóék már a Camp Nouban. Így érkeztek meg a Real Madrid játékosai a szentélybe.


19.27 Szédítő videó a Barca öltözőjéből. A szerelések már készen állnak.

19.05 A Barca-játékosok 25 perc múlva megtudják, kezdenek-e. A Mundo Deportivo beszámolója szerint Luis Enrique 19.30-ra rendelte a Camp Nouba játékosait, és ekkor hirdeti ki kezdőcsapatát is számukra.Utána nem sokkal mi is megtudjuk, hogyan állnak fel a katalánok.

19.03 Feszültség a klubelnökök között. A Marca beszámolója szerint nem volt túl jó hangulatú a két klub vezetőinek közös ebéde ma. Bartomeu állítólag felhozta, hogy hadd rendezzék a Spanyol Kupa döntőjét (Bilbao–Barcelona, május 30.) a Bernabéu-stadionban, aminek Pérez nagyon nem örült. Ezután fagyossá vált a légkör.

18.15 Visszaszámlálás. A Barca és a Real kommunikációs csatornáján is fokozódik az izgalom, a visszaszámlálás folytatódik, kevesebb mint három óra van hátra.



18.00 Magyarok a Camp Nounál.A Barca focisulijának 11 éves játékosa, Mari Zoltán (elöl, balról a második) és több magyar szurkoló is ott van Barcelonában, és a Camp Nou közelében készül az esti meccsre. Mit is mondhatnánk? Irigyeljük őket.

Magyar szurkolók a Camp Nounál
Magyar szurkolók a Camp Nounál

17.47 A Real Madrid Puskás Ferenccel hangol a találkozóra.


17.44 Ezt látják majd a játékosok. Élje át Ön is, milyen utat tesznek meg a Barca és a Real játékosai az öltözőtől a pályáig!

17.39 Válaszolt Kobenak a Barca. „Még négy óra a meccsig” – reagált a katalánok hivatalos Twitter-oldala Bryantnek.

17.35 Kobe Bryant is a meccset várja. Nemcsak Európában kísérik figyelemmel az el Clásicót, a Los Angeles Lakers sztárja spanyolul posztolta a Twitteren, hogy várja a rangadót.

17.11650 millió eurós támadócsata. A Marca a BBC és az MSN méregdrága támadótrió összecsapását várja ma este. A lap elemzése szerint a Gareth Bale (100 millió), Cristiano Ronaldo (96), Karim Benzema (36) hármas 232 milliót ér, míg a Lionel Messi (250), Neymar (87), Luis Suárez (81) trió 418 milliót ér. Az összegek csak becsült értékek, de az biztos, mindkét támadótrió elképesztő pénzt ér. Remélhetőleg ezt ma gólokkal is bizonyítják.

A barcás és a realos támadótrió (Fotó: Marca)
A barcás és a realos támadótrió (Fotó: Marca)

16.28 Önök szerint kik kezdenek? Az alábbi keretekből válogathat Luis Enrique, illetve Carlo Ancelotti. Hozzászólásban várjuk a nyerő kezdőket.

A BARCELONA KERETE AZ EL CLÁSICÓRA
Kapusok
: Marc-André ter Stegen, Claudio Bravo
Védők: Gerrad Piqué, Dani Alves, Jérémy Mathieu, Jordi Alba, Adriano, Marc Bartra
Középpályások: Ivan Rakitic, Sergio Busquets, Xavi, Andrés Iniesta, Rafinha, Javier Mascherano
Támadók: Pedro, Luis Suárez, Lionel Messi, Neymar

A REAL MADRID KERETE A BARCELONA ELLEN
Kapusok:Iker Casillas, Keylor Navas, Pacheco
Védők:Raphaël Varane, Pepe, Sergio Ramos, Marcelo, Daniel Carvajal, Álvaro Arbeloa, Nacho Fernández
Középpályások:Toni Kroos, Lucas Silva, Luka Modric, Isco, Asier Illarramendi
Támadók:Cristiano Ronaldo, Gareth Bale, Karim Benzema, Javier Hernández, Jesé Rodríguez

16.20 Az Aranycipőért is küzdenek. Az el Clásico mellett Lionel Messi és Cristiano Ronaldo harca is mindig kiemelt figyelmet kap. Az argentin és a portugál klasszis nagy versenyt fut ezért a címért is, tavaly Ronaldo, 2013-ban Messi lőtte a legtöbb bajnoki gólt. Most a Barca ásza vezet, de mi lesz a mai meccs után? Itt a teljes lista!

16.15 Xavi és Casillas utolsó el Clásicója? A Marca mai elemzésében azt boncolgatja, hogy könnyen lehet, Xavi és Iker Casillas utoljára csap össze egymással a spanyol csúcsrangadón. A neves madridi sportnapilap szerint a Real kapusa és a Barca középpályása is más csapatnál folytathatja a nyártól. Meglátjuk. Mindenesetre ma még számíthatunk a két barát ölelésére.

Iker Casillas és Xavi utolsó el Clásicójára készül?
Iker Casillas és Xavi utolsó el Clásicójára készül?

SZAVAZÁS

Mit vár a vasárnapi Barcelona–Real meccstől, avagy az el Clásicótól?

KÖSZÖNJÜK, HOGY SZAVAZOTT!

16.00: A Barcelona és a Real Madrid vezetői már jóllakottan várják az esti kezdést, a két klub hivatalos ebédje után csak a katalánok első embere, Josep María Bartomeu nyilatkozott, aki azt mondta: „ Nem mindent eldöntő meccs ez, de fontos. Ha megszerezzük a három pontot, akkor közelebb kerülünk a célunkhoz, a bajnoki címhez. De a Real Madrid mindig nagyon veszélyes ellenfél. Nem vagyunk favoritok.”

NYILATKOZATOK, ÉRDEKESSÉGEK, INFOGRAFIKAMINDEN HÍRÜNK A MA ESTI EL CLÁSICÓRÓL ITT!

A BARCELONA EGY PONTTAL VEZET A REAL MADRID ELŐTTTABELLA.

21.00: Barcelona–Real Madrid – élőben az NSO-n! Ha arccal akar kommentelni, itt megteheti.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik