Atlético: Még négy „döntő” a bajnoki címig - Simeone

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2014.04.19. 10:46
Az Atlético Madrid labdarúgócsapatának vezetőedzője, Diego Simeone a péntek esti, Elche elleni 2–0-s győzelem után is arról beszélt, hogy a hátralévő mérkőzésekre döntőkként kell tekinteniük, ha a szezon végén bajnoki címnek akarnak örülni.

„Erőfeszítés és munka. Ezek vezetnek minket arra, hogy a hátralévő négy döntőre fókuszáljunk – mondta Diego Simeone a pénteki győzelem után. – Tudtuk, hogy nehéz mérkőzés lesz, ellenfelünk taktikailag tökéletesen felkészült volt. Nem találtuk meg a réseket az első félidőben, a második játékrészre azonban tudtunk változtatni. Nyomás alá helyeztük ellenfelünket, és erőfeszítéseinket siker koronázta. Ebben az időszakban visszaálltunk négy-négy-kettőre, ezáltal veszélyesebbek lettünk. Jól sikerültek a cserék is, Diego mélységet adott nekünk, míg Raúl Garcia is jól szállt be a játékba.”Diego Simeone a pénteki győzelem után. – Tudtuk, hogy nehéz mérkőzés lesz, ellenfelünk taktikailag tökéletesen felkészült volt. Nem találtuk meg a réseket az első félidőben, a második játékrészre azonban tudtunk változtatni. Nyomás alá helyeztük ellenfelünket, és erőfeszítéseinket siker koronázta. Ebben az időszakban visszaálltunk négy-négy-kettőre, ezáltal veszélyesebbek lettünk. Jól sikerültek a cserék is, Diego mélységet adott nekünk, míg Raúl Garcia is jól szállt be a játékba.”

Az Atlético Madrid győzelmével hatpontos előnnyel vezeti a Primera Divisiónt a második helyezett Real Madrid előtt. Városi riválisa a hétvégén nem lép pályára a keddi, Bayern München elleni BL-elődöntő miatt, a Barcelona viszont négy pontra csökkentheti hátrányát, ha vasárnap este legyőzi az Athletic Bilbaót.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik