Atlético: Griezmann jelentheti a különbséget a Real ellen – Simeone

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2018.09.29. 12:39
null
Simeone továbbra is bízik Griezmannban (Fotó: archív)
A spanyol élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (La Liga) szereplő Atlético Madrid vezetőedzője, Diego Simeone szerint Antoine Griezmann újra meg fogja találni góllövő cipőjét és visszatalál régi formájához, ahogy csapata is egyre jobb lesz a szezon során. A szakvezető minderről a Real Madrid elleni szombati rangadót megelőzően beszélt.

 

Antoine Griezmann a vártnál visszafogottabban kezdte a 2018–2019-es idényt. A támadó mindössze két gólt és három gólpasszt jegyzett eddig, edzője azonban nem aggódik a francia játékos formája miatt, szerinte a csapat gyengébb szereplése hat ki Griezmann teljesítményére is (az Atlético csupán 5 pontot gyűjtött az első 4 forduló alatt).

„Ahogy a csapat fejlődik, úgy fejlődnek vele együtt a játékosok is egyénileg. Nagyon nehéz egy olyan játékosnak, mint Griezmann-nak jól játszania, ha az együttes sem teljesít jól. Azonban a csapat folyamatosan fejlődik, ami jó hatással van a kulcsjátékosainkra is. Hiszem, hogy a Real ellen Antoine jelentheti a különbséget számukra, de mindenképpen nagyon nehéz összecsapásra számítok” – nyilatkozta az argentin szakember a Real Madrid elleni mérkőzést megelőző sajtótájékoztatón.

Az Atlético Madrid 6 forduló után a 3. helyen áll a spanyol bajnokságban, ha Simeone együttese legyőzné szombat este a Real Madridot, akkor a többi mérkőzés eredményének függvényében akár a tabella élére is állhatna. Jó előjel lehet, hogy a szezonban egyszer már sikerült legyőzniük a királyi gárdát: az európai Szuperkupa-mérkőzésen az Atlético 4–2-re nyert hosszabbítás után.

SPANYOL LA LIGA
A 7. FORDULÓ MAI PROGRAMJA

13.00: Real Sociedad–Valencia
16.15: Barcelona–Athletic Bilbao (Tv: Spíler2)
18.30: Eibar–Sevilla (Tv: Spíler2)
20.45: Real Madrid–Atlético Madrid (Tv: Spíler2)

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik