Atlético: az igazgató már tudja, itt folytatja Griezmann

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2019.06.13. 09:00
null
Az idény végi, Beitar Jerusalem elleni gálameccs – vélhetően itt láttuk utoljára Atlético-mezben Griezmannt (Fotó: AFP)
Az Atlético Madrid vezérigazgatója, Miguel Ángel Gil Marín elárulta: már régóta úgy tudja, hogy a klubtól távozó Antoine Griezmann a Barcelonában folytatja a pályafutását.

 

Gil Marín a spanyol Movistar Radio mikrofonjai előtt nyilatkozott: „Teljesen világos számomra, hogy hol folytatja Griezmann. Március óta tudom, hogy a Barcelonában.”

Mint ismert, a klub májusban jelentette be, hogy Griezmann távozik, a játékos nemrég azt is elmondta, már tudja, hol folytatja, de a keddi Andorra–Franciaország (0–4) mérkőzés után a vegyes zónában már óvatosabban fogalmazott: „Szükség van még egy kis türelemre, még korán van. Én szeretném a legjobban, hogy eldőljön a sorsom, de jelenleg várnunk kell. Nem tudom, hogy Spanyolországban folytatom-e, talán két héten belül kiderül. Amit én szeretnék: játszani, és jól érezni magam.”

A barcelonai Sport korábban azt írta, július 1-jéig nem valószínű, hogy előrelépés történik Griezmann ügyében, hiszen akkor 200 millióról 120 millió euróra csökken a kivásárlási ára – akárhol is folytatja, vélhetően egy csapat sem akar többet fizetni érte a feltétlenül szükségesnél.

A 28 éves támadóval kapcsolatban 2018 után idén is a Barcelonát emlegették lehetséges állomáshelyként, ám a klub korábbi elnöke szerint nem lenne jó döntés a szerződtetése, és állítólag az öltözőben sem örülnének felhőtlenül az érkezésének.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik