La Liga: hosszabbított, marad a Betisben a korábbi Real-középpályás

D. S. B.D. S. B.
Vágólapra másolva!
2023.12.29. 08:50
null
Isco 2027-ig hosszabbított a Betisszel (Fotó: Getty Images)
A spanyol élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (La Liga) jelenleg hetedik helyen álló Real Betis hivatalos honlapján számolt be róla, hogy 2027 nyaráig meghosszabbította a nyáron megszerzett Isco játékjogát.

A Valenciában nevelkedett, a Málagánál is megfordult Francisco Román Alarcón Suárez, vagyis Isco pályafutása csúcsát a Real Madridnál töltötte, mellyel a Bajnokok Ligáját ötször, a klubvilágbajnokságot négyszer, a spanyol bajnokságot, az UEFA Szuperkupát és a spanyol Szuperkupát háromszor-háromszor nyerte meg.

A 31 éves, 38-szoros spanyol válogatott labdarúgó 2022 nyarán távozott a „királyiaktól”, s lett a Sevilláé, amely viszont fél év után, 2022 decemberében szerződést bontott a játékossal, akinek egészen 2023 nyaráig nem is volt csapata.

Isco végül július 26-án váltott klubot, méghozzá városon belül: a Betis szerződtette, melynek színeiben ebben az idényben 17 bajnokin két-két gólig és gólpasszig jutott, az Európa-ligában pedig egy gól és két gólpassz a mérlege.

A Betis pedig most a hivatalos honlapján számolt be róla, hogy mindenben megegyezett Iscóval, aki 2027-ig meghosszabbította szerződését az andalúz egylettel.



 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik