Real Madrid: Luka Modric busás ajánlatot kapott Szaúd-Arábiából – sajtóhír

Vágólapra másolva!
2023.04.21. 14:59
null
Modric busás ajánlatot kapott Szaúd-Arábiából (Fotó: Getty Images)
2023 nyarán lejár Luka Modric szerződése a Real Madridnál, s a spanyol AS értesülései szerint az aranylabdás, világbajnoki ezüstérmes horvát középpályás még nem ült le tárgyalni a vezetőséggel, miközben busás ajánlatot kapott Szaúd-Arábiából.

 

A lap úgy tudja, hogy Modric a Közel-Keleten kétszer annyi pénzt keresne, mint a Realnál, ugyanis két évre 50 millió eurót ajánlottak neki.

A 37 éves horvát nincs könnyű helyzetben, hiszen Toni Kroosszal ellentétben ő továbbra is tagja nemzeti válogatottjának, a horvát csapattal pedig nyáron a Nemzetek Ligájában, illetve az Európa-bajnoki selejtezőn is pályára lépne, s ez a lap szerint kevésbé lenne szerencsés, ugyanis a katari világbajnokság után klubcsapatában nehezebben vette fel a fonalat a középpályás.

Modric legutóbb tavaly februárban beszélt jövőjéről, s akkor leszögezte, hogy Madridban szeretné folytatni, de nem úgy, hogy kap még ajándék éveket, hanem szeretné kiharcolni a helyét a csapatban.

Más kérdés, hogy a királyiak tavaly Eduardo Camavingával és Aurélien Tchouaménivel is megerősítették középpályájukat, ráadául idén nyáron az első számú célpontjuk a Borussia Dortmund üdvöskéje, Jude Bellingham.

Az AS megjegyzi, a szaúdiaknak van elegendő pénzük arra, hogy bármely játékost meggyőzzenek, s erre kiváló példaként említették meg Cristiano Ronaldót.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik