Real Madrid: kérdéses az aranylabdás játéka a kupadöntőn és a BL-elődöntőben

Vágólapra másolva!
2023.04.28. 13:31
null
Luka Modric játéka kérdéses az Osasuna elleni kupadöntőn és a Manchester City elleni Bajnokok Ligája-elődöntőben (Fotó: Getty Images)
A következő hetekben nem számíthat aranylabdás középpályására, Luka Modricra a Real Madrid, miután a horvát labdarúgó izomsérülést szenvedett csapata Girona elleni hétközi bajnokiján, ami miatt a hírek szerint kihagyhatja a Spanyol Kupa döntőjét és az angol Manchester City elleni Bajnokok Ligája-elődöntőt is.

 

Mint ismert, a Real Madrid Taty Castellanos mesternégyesével 4–2-re kikapott a Gironától a spanyol élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (La Liga) 31. fordulójában. A mérkőzésen kezdő volt a vendégek horvát aranylabdása, Luka Modric, akit a 83. percben sérülés miatt Aurélien Tchouaméni váltott.

Az Almería elleni bajnoki előtti sajtótájékoztatón Carlo Ancelotti, a „királyi gárda” olasz vezetőedzője is megerősítette, hogy a horvát középpályás megsérült, ami miatt vélhetően kihagyja az Osasuna ellen május 6-án rendezendő Spanyol Kupa-döntőt, valamint a Manchester City elleni Bajnokok Ligája-elődöntő május 9-i első mérkőzését is.

„Kisebb sérülést szenvedett Gironában és kidőlt a sorból. Nem tudom, hogy ott lehet-e a kupadöntőben. Ilyen a futball, történnek ilyen dolgok. Remélem, hogy a hátralévő mérkőzéseken rendelkezésre áll, mert nagyon fontosak lesznek" – mondta Carlo Ancelotti Modricról.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik