Barcelona: Roberto Firimino a nyáron érkezhet – sajtóhír

Vágólapra másolva!
2023.04.22. 13:00
null
Roberto Firmino (jobbra) a Barcelonába érkezhet a nyáron (Fotó: Getty Images)
Roberto Firminónak június 30-án lejár a szerződése a Liverpoolnál. A sajtóhírek szerint a brazil labdarúgó nem marad Angliában, hanem Spanyolországba, a Barcelonába veszi az irányt.

 

A Daily Mail arról számol be, hogy noha a Liverpool hosszabbítana, Roberto Firmino nem akar Angliában maradni, inkább továbbállna és a Barcelonában köthet ki.

A lap szerint a 31 éves brazil már meg is egyezett a katalán klubbal, ahova ingyen érkezne. Ez a Barcelona számára alapvető követelmény a klub pénzügyi problémái miatt.

Firmino eleinte főszereplő volt Jürgen Klopp Liverpooljában, azonban az utóbbi időben inkább mellékszereplő lett. Ennek ellenére a német menedzser többször is kijelentette, szeretné megtartani a brazil támadót. „Egy kicsit meglepődtem, igen, de nagyon tisztelem őt. Tetszett, ahogyan a közönség fogadta, amikor a United ellen pályára lépett. Most azt akarom, hogy ennek a gyönyörű történetnek happy endje legyen” – idézi Kloppot a Marca.

Firmino 2015-ben 30 millió euróért csatlakozott a Hoffenheimtől a Liverpoolhoz. Azóta az angol csapattal bajnokságot, FA-kupát, Ligakupát, Bajnokok Ligáját és klubvilágbajnokságot is nyert.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik