La Liga: bajban az Atlético Madrid, újabb védő dőlt ki

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2016.03.21. 14:15
A spanyol élvonalbeli labdarúgó­-bajnokságban (La Liga) szereplő Atlético Madrid három hétig nélkülözni kényszerül a combsérülést szenvedő José María Giménezt.

A 21 esztendős uruguayi az Atlético Madrid Sporting Gijónnal szembeni, 2–1­-re elveszített szombati bajnokiján sérült meg az Antonio Sanabriával való versenyfutás közben. A klub hivatalos közleménye szerint Giménez másodfokú izomsérülést szenvedett a jobb combjában, így jó eséllyel kihagyja a Barcelona elleni Bajnokok Ligája­-negyeddöntő első mérkőzését.az Atlético Madrid Sporting Gijónnal szembeni, 2–1­-re elveszített szombati bajnokiján sérült meg az Antonio Sanabriával való versenyfutás közben. A klub hivatalos közleménye szerint Giménez másodfokú izomsérülést szenvedett a jobb combjában, így jó eséllyel kihagyja a Barcelona elleni Bajnokok Ligája­-negyeddöntő első mérkőzését.

Giménezen kívül Sztefan Szavics és Diego Godín is a maródiak listáját gyarapítja, közülük előbbi térhet vissza hamarabb, valószínűleg már a válogatott szünetet követően.

A Barcelona–Atlético Madrid BL­-negyeddöntő első felvonását április 5­-én, míg a visszavágót április 13­-án rendezik.

A MECCS ÖSSZEFOGLALÓJA (GIMÉNEZ SÉRÜLÉSE 1.38-NÁL)

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik