Real Sociedad: a Barca korábbi másodedzője az új tréner

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2015.11.09. 22:06
A spanyol élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban szereplő Real Sociedad bejelentette, hogy a Barcelona korábbi másodedzője, Eusebio Sacristán követi a vezetőedzői poszton David Moyest.

Az 51 esztendős szakember 2003 és 2008 között Frank Rijkaard segítőjeként a Barcelona másodedzőjeként dolgozott, majd a Celta Vigónál eltöltött egy esztendő után 2011-től négy éven át a katalánok B-csapatát irányította.

A Barcelona játékosaként BEK-et és négy spanyol bajnokságot is nyerő Eusebiót kedd délben mutatják be a sajtó képviselőinek, ezt követően pedig megtartja első edzését a Real Sociedadnál. A szakvezető 2017 júniusáig szóló szerződést írt alá.

A baszk klub azok után – bár az is lehet, hogy már korábban – kezdett el új vezetőedzőt keresni, hogy David Moyes szerződését felbontotta. Az Everton és a Manchester United korábbi menedzsere kevesebb mint egy évig ült a spanyol csapat kispadján.

A hírek szerint Jokin Aperribay klubelnök választása azért esett Eusebióra, mert kedveli az egyérintős játékot és a játékosokkal is jó viszonyt ápol.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik